Spaans Benauwd Tour

ZaansKet organiseert tijdens de Pinksterdagen iets leuks: U kunt dan de “Spaans Benauwd Tour” fietsen of wandelen. Tijdens deze 27 km lange tocht (die dwars door het voormalige slagveld van de 80-jarige oorlog tegen de Spanjaarden heen loopt), kunt u bij 6 collega-bedrijven een tussenstop maken. Hier kunt u heerlijke hapjes en drankjes verkrijgen. Alles TO GO. Het tijdstip van vertrek vanaf uw woning bepaalt u zelf en een start of finish is er niet. U kunt deze route op 1e of 2e Pinksterdag doen. Wilt u de route inkorten? Ook goed!

Met medewerking van:

• Café Groos
  • Café de Fabriek
  • Slager aan de Schans
  • Brouwerij Hoop
  • Lab-44
  • Cultureel Centrum Bullekerk

De Bullekerk presenteert Spaanse wijn en natuurlijk heerlijke Tapasgerechten. Zien we u ook?

We houden ons als vanzelf aan alle dan geldende Covid maatregelen.
Inschrijven kan via: ZaansKet@gmail.com

Wij hebben er zin in. U ook?

Pinksterzaan

Op 3e Pinksterdag is er een programma met muziek, interviews, verhalen, soldaten en filmpjes, met live uitzending vanuit de Bullekerk.