Rabobank ClubSupport

Wij doen mee met Rabobank ClubSupport

De Bullekerk is een cultuurpodium dat midden in de Zaanse samenleving staat. Door het organiseren van sociaal-maatschappelijke en culturele activiteiten stellen we de 400 jaar oude kerk weer dagelijks open voor publiek. Naast de concerten koken wij voor de buurt en organiseren wij gratis koffieconcerten. Door het organiseren van al deze activiteiten zijn wij een belangrijk ontmoetingscentrum voor de buurt en brengen wij mensen succesvol met elkaar in contact.

Ons doel

De Bullekerk beschikt over een meer dan 100 jaar oude Blüthner vleugel. De huidige concertvleugel wordt gemiddeld 2-3 keer per week gebruikt. Deze vleugel is helaas niet meer goed te stemmen en niet meer geschikt voor het vele gebruik dat wij ervan maken. Voor de aanschaf van een nieuwe concertvleugel vragen wij een bijdrage.

Het laatste nieuws