Bulle-fiets-route – Drie fietsroutes rondom Zaandam

Onder het motto ‘Jij fietst je fit, wij blijven gezond’ kunt u ieder weekend deelnemen aan onze Bulle-fiets-routes: drie fietsroutes van 30, 40 of 50 km. rondom Zaandam. U vertrekt vanaf huis wanneer het u schikt. De routes lopen langs de Bullekerk, alwaar wij tussen 11.00 en 17.00 uur verschillende lekkernijen To-Go hebben.

U ontvangt de route na het overmaken van 5 euro op onze bankrekening. Bij een tussenstop kunt u bij ons koffie, warme chocomel met slagroom, een Bullewafel met warme kersen en slagroom, winterse soep, huisgemaakte stoofpeertjes of een heerlijke Glühwein verkrijgen. Alles glutenvrij.

Diegene die de leukste selfie tijdens de route maakt en deze post op Facebook en daarbij de Bullekerk vermeldt, krijgt twee vrijkaartjes voor een concert naar keuze in de Bullekerk.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@bullekerk.nl.

16/01/2021 11:00