Mascha van Nieuwkerk en Jeff Heijne

Met trots kunnen we u melden dat deze fantastische topmusici, niet alleen te zien en te horen zijn bij Podium Witteman, maar nu ook gaan optreden in Cultureel Centrum Bullekerk.

In het programma, getiteld ‘Between us’, komen twee bijzondere muzikale werelden samen: het warme geluid van celliste Mascha van Nieuwkerk, bekend van haar optredens bij Podium Witteman met Fuse, en de scherpe contrasten van flamencogitarist Jeff Heijne. Mascha en Jeff hebben elkaar nog niet zo lang geleden ontmoet en al snel is ‘een nieuwe muzikale liefde ‘ opgebloeid. De twee topmusici zijn direct de studio ingedoken om hun werelden muzikaal met elkaar te verbinden. In ‘Between Us’ hoort u het resultaat van deze uitwisseling. Het programma is een intiem gesprek tussen twee musici met totaal verschillende achtergronden die beiden op zoek zijn naar hun eigen geluid. Op het programma staan composities van de cd ‘Reflejos del Alma’, persoonlijke bewerkingen van werk van De Falla, Vaarzon Morel, Taylor, Bartók, Fauré, Cassadó en Martinu, én hun eerste samengeschreven compositie ‘Delante de Ti’ .

Na afloop is er een Meet & Greet met Mascha en Jeff.

05/07/2020 15:00
    05/07/2020 14:30