Debora & Nol – Christmas, Jazz, Family & Friends -> tickets

Debora Visscher en Nol Sicking, als jazzduo bekend van diverse optredens in de Zaanstreek, brengen vanavond bekende kerstsongs van hun prachtige jazzalbum ‘Christmas Again’. Het gevoelige samenspel, de bijzondere stem van Debora, én Nol zijn gevoel voor swing en improvisatie, heeft geresulteerd in een heel eigen stijl en sound. Het duo wordt deze avond uitgebreid met de Zaanse jazzdrummer Niek van Wiggen en de fantastische Haagse contrabassist Vincent Kuiper. Family & Friends maken de avond compleet met Gerard Kleijn op trompet, Teddy Sicking op viool en zangeressen Judith Petra én Janine Sicking.

Op hun jazzalbum ‘Christmas Again’ staan jazzarrangementen van Christmas Classics uit het American Songbook, zoals ‘Winter Wonderland’, ‘Santa Claus is coming to town’, ‘Joy to the World’ en ‘Who would imagine a king’, grotendeels gearrangeerd door Nol Sicking zelf. ‘Christmas Again’, de titelsong, is een geheel eigen werk.

Het belooft een sfeervolle avond te worden met bekende kerstsongs in een authentieke jazzfeel én met de nodige verrassingen.

Tijdens het optreden is de cd verkrijgbaar maar ook via www.nolsicking.nl  én bij Coco Records in Zaandam. Op Spotify zijn al een aantal tracks te beluisteren en te vinden onder de titel ‘Debora en Nol’.

Dit is een zitconcert.

Tickets:
Volwassenen 17,50
Jongeren t/m 21 jaar 12,50
Kinderen t/m 12 jaar 10,00
(plus 1,00 / 0,50 reserveringskosten)

Meer informatie
  • Begint om
    16/12/2022 20:00
  • Deur open
    16/12/2022 19:00