Diva Turner – A Tribute to Tina Turner -> tickets

foto: William Rutten

De succesvolle tributeband Diva Turner komt naar de Bullekerk. Door hun deelname aan seizoen 2 van The Tribute: Battle Of The Bands op SBS6 maakte heel Nederland kennis met deze swingende en professionele topband. Zowel publiek als jury waren zeer onder de indruk van de energie, podiumpresentatie en het muzikale niveau van deze showband.

Deze Tina Turner tributeband brengt met toetsenist, saxofonist, gitarist, drummer, twee achtergrondzangeressen en saxofonist een ultieme Tina Turner beleving. Acht ervaren muzikanten die van ieder optreden een feestje weten te maken met een frontvrouw die de muziek van Tina Turner vol overgave en emotie brengt.

Zangeres Mariska Lunes wist op jonge leeftijd al dat ze zangeres wilde worden. Als een echte entertainer kreeg ze dan ook iedereen aan het dansen en ze stond al snel bekend als veelbelovend zangeres. Haar optredens bij de Soundmixshow en het muziekprogramma Toppop zorgden voor meer bekendheid. Daarna volgden talentenjachten als Popstars, The X Factor en My Name Is. Haar deelname aan The Tribute: Battle Of The Bands 2023 zorgde voor haar grote doorbraak.

Kom genieten van de grootste hits van Tina Turner zoals  ‘Proud Mary’, ‘Nutbush City Limits’, ‘What’s Love Got To Do With It’, ‘Private Dancer’ en nog veel meer.

Dit is een sta-concert.

Tickets: € 25,00 (+ € 1,00 reserveringskosten)

Details
 • Startdatum
  28/10/2023 20:00
 • Einddatum
  28/10/2023 22:30
Details
 • Startdatum
  28/10/2023 20:00
 • Einddatum
  28/10/2023 22:30