Heiko Dijker & Ananta

Dat wat een begin heeft maar geen einde

De bijzondere muziekformatie Ananta brengt een wervelend en grensoverschrijdend concert. Een mengeling van westerse gecomponeerde klassieke muziek en Indiase geïmproviseerde klassieke muziek, en alles daartussen in. Het ensemble verbindt de twee klassieke muziekculturen met elkaar en creëert daarmee een uniek geluid. Ananta vertolkt onder anderen werken van Simeon ten Holt, Manuel de Falla, Modest Mussorgsky en Jacob ter Veldhuis, maar ook Indiase muziek en tabla repertoire. Een bijzonder oeuvre op geheel eigen wijze vertolkt.

In een tijd waarin samenzijn en live interactie niet vanzelfsprekend zijn, maar meer dan ooit waardevol en belangrijk, wil Ananta haar liefde voor de muziek delen met het publiek, in live setting. Om mensen te beroeren, te betrekken en te laten genieten.

Emmy Storms: ‘Muziek maken is het leukst met andere mensen. En met die mensen bedoel ik zowel medemusici als publiek. Beiden kunnen je inspireren en zorgen voor een mooier resultaat. Het contact maken met anderen zorgt voor de mogelijkheid tot uitwisseling. Het is één geheel van mensen die allemaal meegezogen worden door de geweldige kracht van de muziek, en allemaal bijdragen tot de bijzondere sfeer van interactie die er ontstaat.’

Emmy Storms – viool
Lenneke van Staalen – Indiase viool
Cynthia Liem – piano
Heiko Dijker – tabla

Tickets à 20 euro zijn verkrijgbaar via www.heikodijker.com

Meer informatie
  • Begint om
    28/11/2021 15:00
  • Deur open
    28/11/2021 14:30