Het Tweede Boeckenbal -> tickets

Zondag 23 oktober is er weer een Boeckenbal! Het Tweede Boeckenbal van Arthur van Amerongen en Rob Muntz wordt een feestelijk dag- en avondprogramma vol columnisten, schrijvers, dichters, kunstenaars, performers en dansmuziek in samenwerking met HP/De Tijd en het Komrijk. Na 2,5 jaar is het weer tijd voor een echt ander feestje: de wederopstanding van het legendarische “Bullekerk Boeckenbal”. Aanleiding is de presentatie van Arthur’s nieuwe boek Safari Eurabia. En verder hadden we gewoon weer zin in een geweldig feest!

Van 16.00 tot 18.00 uur:
Omdat wij erg van de diversiteit en de inclusiviteit zijn begint het Het Boeckenbal om 16.00 uur met het Black Books Matters Festival onder supervisie en begeleiding van de schrijver, breakdancer en performer Henk Bakboord. Met voordrachten van rappers, columnisten en schrijvers van kleur.

Van 18.00 tot 20.00 uur:
Nichten en Neven Fuif. Een feestje met onze vrienden en vriendinnen van de LGBTQQIP2SAA-club. De Gay Pride maar dan leuk en zonder woke wappies. Van voordrachten tot niet-functionele blote dans.

Van 20.00 tot 21.30 uur
De vrolijke kleurrijke party loopt naadloos over in het Boeckenbal met performances tussen 20.00 en 21.30 uur. Thema: de Balkan. Hoofdgast: Filmmaker en Gouden Palm-winnaar Šahin Šišić uit Sarajevo.

Tom Kellerhuis en Nick Muller houden hun literaire salon in de intieme consistoriekamer van de Bullekerk en praten met rebellen en dwarsdenkers uit de literatuur.

Van 21.30 tot 00.00 uur: Balkan – Daapse dans.
Lekker swingen tot het einde inclusief verrassende afsluiting!
In totaal 8 uur feest voor 15 euro!

PS: De definitieve Line-up zal begin oktober bekend zijn, maar wees er snel bij, de kaarten zijn beperkt. Op=Op!

23/10/2022 16:00
    23/10/2022 15:30