IVIO

IVIO is een gebruiker van het Cultureel Centrum. In Nederland en ver daarbuiten is zij een gerenommeerde kennisorganisatie op het gebied van onderwijs en opleidingen.

De missie van IVIO is individuen op een passende, eigen wijze toe te rusten voor hun rol in de samenleving. IVIO levert daarvoor de kennis, de organisatie, de menskracht en de materialen. Meerdere momenten in de week geeft men les aan leerlingen in het tempo dat bij hen past, op de plaats die het meest geschikt is (dus niet noodzakelijk in een school), en beginnen wanneer het hen past (dus niet noodzakelijkerwijze in september). Het onderwijsaanbod is per vak georganiseerd, zodat voor ieder kind een vakkenpakket samengesteld kan worden dat het meest geschikt is.

Bullekerk toren

Kaartverkoop nieuwe seizoen Bullekerk gestart

Weer veel mooie concerten met tributes , intieme luisterconcerten, koormiddagen en dansavonden.