Laura Fygi – Laura Fygi’s Nightclub

Overal waar Laura Fygi komt is ze een exotische verschijning, maar waar zij ook komt, één ding valt altijd op: die uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd harten stal. Laura heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden.

Na haar dancehits met meidengroep Centerfold in de jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld: jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd en dit leverde samenwerkingsverbanden op met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks.

Laura Fygi won een Edison, ze ontving diverse gouden en platina platen en zij speelde in Singapore zelfs de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria. Wij vinden het een eer om haar in de Bullekerk te mogen ontvangen.

Tickets 17,50 (plus 1,50 reserveringskosten)

14/01/2023 20:00
    14/01/2023 19:00