Lenny Kuhr -> tickets

Lenny Kuhr, al meer dan 50 jaar een op en top vakvrouw, komt in februari naar de Bullekerk. Zij zingt repertoire uit haar grote en levendige oeuvre en combineert in dit programma werk uit haar nieuwe album met  eerder werk.

De kers op deze taart is het album dat eind januari 2022 op het label Excelsior is uitgebracht. Een album waarop ze uit haar comfortzone is getreden met verrassende resultaten. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat collega’s speciaal voor haar schreven. Onder andere Stef Bos, Spinvis, Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna. In de Bullekerk treedt ze op met haar vaste musici Reinier Voet en Mischa Kool.

Zelf zegt Lenny over het theaterprogramma:
“Ik heb eens gezegd ‘een lied is een compacte energie van een ongrijpbaar gegeven,’ en nog altijd verbaast het mij dat het lied mij steeds weer weet te vinden. Misschien omdat ik zo’n dankbare ontvanger ben. Het is de mooiste en levendigste kunstvorm die ik ken. Het lied vertolkt gevoelens van het benoembare en onbenoembare op oneindig veel manieren. Het vertelt van jou en mij. Over onze existentie en dat wat zich daarin afspeelt.

Het is een feest om weer te kunnen spelen na een tijd van pas op de plaats, lockdowns en steeds veranderende maatregelen. Mijn kompanen Mischa Kool op bas en Reinier Voet op gitaar en ik hebben jullie gemist. Tijdens ons optreden communiceren we met jullie door middel van de liedjes. We kennen en herkennen elkaar; jij en ik. En we zijn weer samen. En dat vieren we op de plek waar wij samen zijn.”

Zang en gitaar: Lenny Kuhr
Gitaar en zang: Reinier Voet
Basgitaar en zang: Mischa Kool

Zitconcert