Onderweg naar Vrede – Van Oekraïne tot Mandela -> tickets

Nard Reynders en Edwin Schimscheimer gaan samen met zangeres Maaike Widdershoven een reis maken. Een reis met een mooie missie. Het drietal wil door middel van muziek de vrede uitdragen, want muziek verbindt en verbroedert. Door de eeuwen heen zijn er geweldige stukken geschreven die met het thema vrede te maken hebben. Nard, Edwin en Maaike delen die op hun eigen wijze met het publiek.

Het bijzondere aan deze drie musici is dat zij alle drie hun wortels hebben in de lichte én in de klassieke muziek. Deze combinatie zorgt voor een zeer gevarieerd en aantrekkelijk programma dat bestaat uit prachtige klassieke pareltjes, stukken uit het rijke repertoire van de lichte muziek als ook gospel, blues en kleinkunst. Tevens verwerkt het drietal in het programma een aantal beroemde speeches en gedichten uit de wereldgeschiedenis.

Verwacht muziek van Puccini, Bernstein, Brahms, Kurt Weill, Robert Long, Toon Hermans als ook een Oekraïens lied. Inspirerende muziek en teksten die gaan over hoop, macht, liefde en dromen van vrede in onzekere tijden. Het belooft een bijzonder indrukwekkende voorstelling te worden waarin de drie musici hun jarenlange ervaring én hun enorme diversiteit zullen laten zien. Zij nemen u graag mee ‘Onderweg naar Vrede’.

Maaike Widdershoven – zang
Nard Reynders – alt- en sopraansax, klarinet, basklarinet, accordeon, zang
Edwin Schimscheimer – piano, gitaar, zang

Tickets: 25 euro (plus 1 euro reserveringskosten)

Details
 • Startdatum
  22/10/2023 15:00
 • Einddatum
  22/10/2023 17:00
Details
 • Startdatum
  22/10/2023 15:00
 • Einddatum
  22/10/2023 17:00