Rock in de Kerk! – Niels van der Gulik & Band

Hun concert in februari 2022 kwam in het gedrang door Corona, maar nu komen ze dan eindelijk, en op volle kracht, bij ons in de Bullekerk. Oude tijden herleven met swingende, tijdloze, Engelstalige Rockmuziek.

Rock in de Kerk! is uitgegroeid tot een succesvolle, rollende “rock”-machine die vraagt om meer. Ook de samenstelling van de band vroeg om meer, daarom is zangeres/gitarist Marrit van Brummelen aan de band toegevoegd. Zij verrijkt met haar stem en muzikaliteit de band, maar ook zeker het rockrepertoire wat deze band op het podium brengt. Het feest is nu helemaal compleet.

Het publiek krijgt een zeer divers Engelstalig muziekprogramma toegediend, dat van klein naar groter tot groots gaat met muziek van The Doors, Dolly Parton, Queen, Gun’s N’Roses, Janis Joplin tot aan Led Zeppelin en Elvis aan toe.

Maar Rock in the Kerk! is meer. Want hoewel rockmuziek vaak gepaard gaat met een hoop kabaal, zorgt de band met subtiel spel voor de ultieme belevenis. Van ingehouden ballades tot bombastische spektakelnummers, voor ieder wat wils! Alles te beluisteren vanaf een stoel, ja, Rock in de Kerk! is een zitconcert. En wellicht kan men aan het einde van het concert niet meer stil zitten, dan mag er ook even gedanst worden. Dan gaan we helemaal los.

Rock in de Kerk! is:
Niels van der Gulik (zang)
Marrit van Brummelen (zang en gitaar)
Jos Kolenberg (gitaar)
Sjoerd Beunder (bas)
Erik Bogers (toetsen)
Richard Heijerman (drums)

Tickets à € 20 zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

14/10/2022 20:00
    14/10/2022 19:00