Niels van der Gulik & Band – Rock in de Kerk! -> tickets

Volgens de bekende rituelen van een kerkmis brengt Rock in de Kerk! de rocksfeer naar de Bullekerk. Oude tijden herleven met swingende, tijdloze, Engelstalige Rockmuziek.

Rock in de Kerk! is uitgegroeid tot een succesvolle, rollende “rock”-machine die vraagt om meer. Ook de samenstelling van de band vroeg om meer, daarom is zangeres/gitarist Marrit van Brummelen aan de band toegevoegd. Zij verrijkt met haar stem en muzikaliteit de band, maar ook zeker het rockrepertoire wat deze band op het podium brengt. Het feest is nu helemaal compleet.

Het publiek krijgt een zeer divers Engelstalig muziekprogramma toegediend, dat van klein naar groter tot groots gaat met muziek van The Doors, Dolly Parton, Queen, Gun’s N’Roses, Janis Joplin tot aan Led Zeppelin en Elvis aan toe.

Maar Rock in the Kerk! is meer. Want hoewel rockmuziek vaak gepaard gaat met een hoop kabaal, zorgt de band met subtiel spel voor de ultieme belevenis. Van ingehouden ballads tot bombastische spektakelnummers, voor ieder wat wils!

Rock in de Kerk! is:
Niels van der Gulik (zang)
Marrit van Brummelen (zang en gitaar)
Jos Kolenberg (gitaar)
Sjoerd Beunder (bas)
Erik Bogers (toetsen)
Richard Heijerman (drums)

Dit is een zitconcert.
Tickets à € 20 zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

14/10/2022 20:00
    14/10/2022 19:00