Sam Saxton

Na een succesvol optreden verleden jaar komt singer-songwriter Sam Saxton weer naar de Bullekerk.  Ze laat zich inspireren door country- en bluesartiesten als Bonnie Raitt, Susan Tedeschi, Emmylou Harris en Amos Lee en staat bekend om haar warme en soulvolle stem.

Het afgelopen jaar stond volledig in het teken van het opnemen van het nieuwe album ‘Take a ride’. Op het album staan 10 eigen songs die ze samen met gitarist Bas Kors heeft geschreven en met professionele bevriende muzikanten heeft opgenomen. Het is een tijdloos album met een hang naar de jaren ’70. Een echt Lage Landen Americana album: folky, country bluesy, poppy en soulvol tegelijk.

Vanaf september zal er ongeveer iedere twee maanden een nieuwe single uitgebracht worden om vervolgens in het voorjaar van 2023 het gehele album fysiek te presenteren. Tijdens dit optreden in de Bullekerk zullen alle nieuwe songs ten gehore worden gebracht samen met favoriete muziek uit de 60’s en 70’s.

Zang en gitaar: Sam Saxton
Gitaar: Bas Kors

Tickets 15 euro (plus 1,50 reserveringskosten)

04/11/2022 20:00