The Story of Johnny Cash – Alexander Broussard & Robbert H. Reijenga │ism Podium de Flux

Meesterpianist en bandleider Alexander Broussard is vooral bekend geworden door zijn deelname aan de ‘The Tribute – Battle Of The Bands’. Met zijn Billy Joel-programma was hij onlangs te zien in de Amsterdamse Ziggodome. Dit keer komt hij naar de Bullekerk met Robbert H. Reijenga. Samen met Dennis van Hoorn op drums, gitarist Theo van Niel jr. en (contra)bassist Evert Willemstijn spelen zij ‘The Story of Johnny Cash’.

Robbert H. Reijenga is sinds jaar en dag zanger-gitarist en frontman van de succesvolle 60s -70s band The Raspers. Met meer dan 2000 shows heeft hij met deze band zo’n beetje alle bekende podia van Nederland aangedaan. Met ‘The Story of Johnny Cash’ kan hij zijn kenmerkende diepe baritonstem eindelijk ten volle benutten in de rol van The Man in Black.

Johnny Cash had een zeer lange carrière met de nodige ups and downs. Het huwelijk met June Carter, alcohol- en drugsverslavingen, het legendarische concert in de San Quentin gevangenis en nog veel meer komt voorbij in dit boeiende concert.

Tickets € 22,50 (plus 1,50 reserveringskosten). Het is een zitconcert.

Meer informatie
  • Begint om
    27/05/2022 20:00
  • Deur open
    27/05/2022 19:00