Vivianne Cheng AFGELAST

Met trots kunnen we mededelen dat woensdagochtend 20 mei bij ons gaat optreden Vivianne Cheng!

Zij is een van de jongste Steinway Artists van de wereld en trad al vele malen op in Europa en de Verenigde Staten. Zij werd geboren in North Carolina en gaf daar op tienjarige leeftijd haar eerste solorecital. Sindsdien speelde zij in Carnegie Hall, Steinway Hall, Symphony Hall, Musikverein, Lincoln Center, Kimmel Center for the Performing Arts, Festival Ljubljana, La Cité Internationale des Arts, International Keyboard Institute and Festival, Verbier Festival Academy en het International Musicians Seminar Prussia Cove. Hoogtepunten van het afgelopen seizoen waren solo recitals in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland en de VS. Daarnaast een tour in Portugal en optredens in het Concertgebouw, het Wonderfeel Festival en het Naarden International Piano Festival.

Vivian krijgt lovende recensies:

“Een uitzonderlijk getalenteerde en vaardige jonge pianiste. Vivianne heeft al veel ervaring en trad met regelmaat op als soliste, in kamer-ensembles en met orkest. Haar spel is doordacht, vol verbeeldingskracht en haar benadering is altijd doortastend en doelgericht.”
Gary Graffman

“Een van de meest creatieve talenten waarmee ik heb mogen werken. Vivianne laat zien dat integriteit en talent kunnen samengaan: haar uitvoeringen munten uit door contemplatie en voortreffelijk spel.”
Ida Kavafian

“Haar vertolking van het Beethoven Concert was van begin tot eind fantastisch… Zij speelde het tweede deel met grote helderheid en poëzie. Het was absoluut een van de allerbeste uitvoeringen die deze criticus tot nu toe heeft gehoord.”
CVNC Arts Journal

“… verbazingwekkend snel vingerwerk, een glinsterende toon, die op subtiele wijze dynamische schakeringen aanbracht… Cheng liet zich niet van haar stuk brengen door de complexiteit van dit uitdagende en qua vorm enigszins diffuse stuk, zij speelde volkomen geconcentreerd en ging recht op haar doel af.”
News & Observer

Toegang is gratis, uw donatie na afloop wordt gewaardeerd.

Meer informatie
  • Begint om
    20/05/2020 11:00
  • Deur open
    20/05/2020 10:30