Wouter Harbers – oktober

De enthousiaste pianist Wouter Harbers is voor veel muziekliefhebbers uit Zaandam en omstreken al jaren een fenomeen: tijdens zijn koffieconcerten verwent hij zijn vaste bezoekers elke laatste woensdag van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek.

Door corona lag de serie een tijdje stil. Maar nu Wouter weer herstart, is dit het perfecte moment om kennis te maken! Deze enthousiaste musicus ziet het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen’ en daarom is de toegang gratis. Cultureel Centrum Bullekerk geeft Wouter daarom de kans om zijn passie ook in Zaandam te delen.

Wouter neemt ook dit keer weer plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. En deze keer doet hij dit niet alleen: samen met cellist Csaba Erdös en strijkkwartet Romance weet hij ongetwijfeld een gevoelige snaar bij u te raken. Van ontroerende adagio’s tot een vrolijk Hongaars Rondo van Haydn, u kunt rekenen op een afwisselend programma!

Kom ervaren waarom deze formule al jaren een daverend succes is! De toegang is gratis.

Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of verzekerd zijn van een plekje?Reserveer dan even een plekje via www.koffieconcerten.nl

Meer informatie
  • Begint om
    26/10/2022 11:00
  • Deur open
    26/10/2022 10:30