Wouter Harbers – Openingsconcert – UITVERKOCHT

Wouter en strijkkwartet ‘Romance’ nemen u op woensdagochtend 27 september mee door drie eeuwen romantische muziek, van de ontroerende Air van Bach tot een opzwepende compositie van Ludovico Einaudi.

Dit keer speelt Wouter voor de eerste keer op de gloednieuwe Yamaha vleugel van de Bullekerk. Een bijzonder moment!

De sfeer tijdens koffieconcerten is ronduit gezellig en dankzij de achtergrondverhalen hoort u de muziek zoals u die nog nooit gehoord hebt. Wouter en het strijkkwartet zijn volkomen op elkaar ingespeeld en traden onder andere live op voor Radio 4 vanuit het Concertgebouw in Amsterdam.

Kom kennismaken met dit unieke concept op 27 september in de Bullekerk in Zaandam. Vanaf 10:30 uur staat de koffie klaar en om 11:00 uur begint de muziek. De entree is gratis; aan het einde van het concert is er een collecte. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan tijdig, want het loopt storm.

‘Muziek toegankelijk maken voor iedereen.’ Dat is de missie van Wouter Harbers. Zeven jaar geleden begon hij met de eerste serie koffieconcerten in Zeist. In een paar jaar tijd groeide dit initiatief uit tot een landelijke stichting met ruim honderd concerten per jaar. Om de muziek écht toegankelijk te maken voor iedereen is de toegang gratis.

Waar woorden stoppen, gaat de muziek verder. Dit concert is volgeboekt.

MUSICI
Strijkkwartet Romance