Wouter Harbers – Snarenspel

Twee jonge getalenteerde musici delen hun muzikale passie via de snaren van hun instrumenten: harp en vleugel.

Joost Willemze reist de hele wereld rond met zijn harp en nu neemt hij de hele wereld mee naar de Bullekerk in Zaandam. Hier werkt hij samen met pianist Wouter Harbers tijdens een gezellig koffieconcert.

Waan je in een barok kasteel met Händels dansende Harpconcerto. Een spannende Spaanse dans doet daar nog een flinke schep bovenop. Het Auarium van Saint-Saëns brengt verfrissing en ‘A rain of tears’ van Vivaldi raakt u ongetwijfeld in uw ziel. Zo toeren we op een doordeweekse woensdagochtend door Engeland, Finland, Frankrijk, Spanje, Italië en andere mooie oorden.

Kom meegenieten in onze prachtige Bullekerk!

Vooraf is er koffie, tijdens het concert vertellen beide musici graag over hun instrument en repertoire, en na afloop is er gelegenheid om ze nog wat vragen te stellen.

MUSICI
Joost Willemze, harp
Wouter Harbers, piano

Entree: € 15,00 incl. koffie

De kaartverkoop voor dit concert start 1 oktober.

25/11/2020 11:00
    25/11/2020 10:30