Wouter Harbers – Wenen

Tijdens dit concert in de Bullekerk waant u zich in Wenen.

Beethovens twee beroemdste sonates staan garant voor alles wat er uit een piano te halen valt: van ontroerende melodieën tot een vrolijk rondo, en van romantische verstilling tot pure woede die in klank is gegoten. Luister naar de meesterwerken van een componist die steeds dover werd en zo hard speelde dat hij circa dertig keer moest verhuizen…

Beethoven schreef ooit: ‘muziek moet een vuur in het hart van de man ontbranden en tranen aan de ogen van de vrouw ontlokken.’ Daarnaast stelde hij passie boven alles: ‘Een foute noot is niet erg, maar een noot zonder passie is onvergeeflijk’.

Laat u raken door de composities van deze veeleisende Weense meester en kom meegenieten in onze prachtige Bullekerk!

Kaarten à 17,50 euro zijn verkrijgbaar via www.koffieconcerten.nl

26/01/2022 11:00