Zaans Showorkest – Voices in Harmony

Met de succesvolle Voices in Harmony concerten heeft het Zaans Showorkest een mooie muzikale traditie neergezet. Zangtalenten laten zien en horen wat ze kunnen onder begeleiding van een groot ervaren orkest. Voor veel zangers een prachtige gelegenheid om met een live orkest te kunnen optreden.

Hedendaagse pop, swing en musical, maar ook klassieke en filmmuziek, het komt allemaal voorbij. Eigenlijk zoals de Zaanstreek inmiddels gewend is van het veelzijdige 50-koppige orkest onder leiding van dirigent Henk Ummels. Laat u verrassen!

Met medewerking van:
Zang: Cees en Kirsten Majoor, Christian Langedijk, Debora Visscher, Fons Duin, Lisa Carmen van der Woude, Loes Pronk en Marco Hage
Presentatie: Michael Wempe
Piano: Ruud Luttikhuizen
Dirigent: Henk Ummels

Kaarten à €15,- zijn verkrijgbaar via info@hetzaansshoworkest.nl

Coronatoegangsbewijs
Er zal u bij binnenkomst worden gevraagd een coronatoegangsbewijs te tonen via een QR-code in de CoronaCheck-app in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. U mag uw coronatoegangsbewijs ook op papier laten zien of middels het gelen boekje. Heeft u geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Laat u dan uiterlijk 24 uur van tevoren gratis testen via testenvoortoegang.nl.

Kom genieten van een afwisselende avond met livemuziek en zangtalent!

Voor meer informatie: https://www.hetzaansshoworkest.nl/

Meer informatie
  • Begint om
    15/10/2021 20:00
  • Deur open
    15/10/2021 19:30