Parkeren en voorzieningen

Parkeren

Op loopafstand van het Cultureel Centrum bevindt zich parkeerplaats “Behouden Haven”: Klokbaai 2a Zaandam.

Parkeertarief: € 2,17 per uur van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 23.00 uur.

Parkeren voor mindervaliden en toeleveranciers is na overleg mogelijk op het voorplein van de kerk. Neem hiervoor vantevoren contact met ons op.

Voorzieningen

Cultureel Centrum Bullekerk heeft ook voorzieningen voor mindervaliden. De Bullekerk is rolstoeltoegankelijk. Ook hebben wij een toilet voor mindervaliden. De ingang voor mindervaliden is gelegen aan de zuidzijde van de kerk, zijde Tuinstraat. Mocht u van deze voorzieningen gebruik willen maken, zou u dit dan voor uw bezoek willen aangeven!? Dan zorgen wij ervoor dat de deur voor u geopend wordt.

Neem gerust contact met ons op. U kunt dat doen door een e-mail te sturen naar info@bullekerk.nl of te bellen naar 06 28681804. Graag tot ziens!