Allerzielen in de Bullekerk

Traditioneel wordt op 2 november Allerzielen gevierd. Het is de dag waarop de zielen van overleden dierbaren worden herdacht. De Bullekerk biedt nabestaanden de gelegenheid hierbij stil te staan en geliefden te herdenken door het aansteken van een kaarsje. Met muziek van Ruud Luttikhuizen (piano) & Mariëtte Gort (cello).

Allerzielen is een moment om gevoelens van rouw en verlies een plaats te geven en om het leven van geliefden te vieren. Voor deze gelegenheid zal de Bullekerk, door een zee aan kaarsjes, op gepaste wijze sfeervol worden omgetoverd in een troostrijke omgeving. Het is voor bezoekers mogelijk om de naam van een overleden familielid, vriend of partner hardop uit te laten spreken bij het aansteken van een kaarsje, om zo een moment stil te staan bij de overleden dierbare.

De inloop is tussen 19.00 tot 21.00 uur. Een Coronatoegangsbewijs is verplicht.

Bullekerk toren

Kaartverkoop nieuwe seizoen Bullekerk gestart

Weer veel mooie concerten met tributes , intieme luisterconcerten, koormiddagen en dansavonden.