De beeldenroute

Vanaf de Bullekerk kunt u een prachtige beeldenroute lopen door het centrum van Zaandam. Een superleuke en informatieve wandeling langs maar liefst 30 beelden. Met interessante weetjes, anekdotes en bijzondere verhalen. Liefhebbers kunnen zich op vrijdag-, zaterdag- én zondagmiddag tussen 12.00 en 18.00 uur melden bij het terras van de Bullekerk. Daar krijgt u de wandelroute en daar is ook meteen de start. De kosten van de beeldenroute bedragen 7,50 pp inclusief een kop koffie of thee.

NB: Vanaf vier personen kunt u de beeldenroute lopen met een gids. Een en ander natuurlijk in overleg en aan te vragen via info@bullekerk.nl.

Pinksterzaan

Op 3e Pinksterdag is er een programma met muziek, interviews, verhalen, soldaten en filmpjes, met live uitzending vanuit de Bullekerk.