De beeldenroute

Vanaf de Bullekerk kunt u een prachtige beeldenroute lopen door het centrum van Zaandam. Een hele leuke en informatieve wandeling langs maar liefst 30 beelden. Met interessante weetjes, anekdotes en bijzondere verhalen. Liefhebbers kunnen zich op vrijdag-, zaterdag- én zondagmiddag tussen 1.00 en 20.00 uur melden bij het terras van de Bullekerk. Daar krijgt u de wandelroute en daar is ook meteen de start. De kosten van de beeldenroute bedragen 7,50 pp inclusief een kop koffie of thee.
NB: Graag tevoren aanmelden via info@bullekerk.nl

NB: Vanaf vier personen kunt u de beeldenroute lopen met een gids. Een en ander natuurlijk in overleg en aan te vragen via info@bullekerk.nl.

Bullekerk toren

Kaartverkoop nieuwe seizoen Bullekerk gestart

Weer veel mooie concerten met tributes , intieme luisterconcerten, koormiddagen en dansavonden.