Adriaan van Dis bij de Culturele Raad

Adriaan van Dis bij de Culturele Raad

Adriaan van Dis verzorgt een uniek optreden bij de Culturele Raad Zaanstad. Na een spetterend optreden in 2018 bij de Culturele Raad Zaanstad, was Adriaan van Dis zo enthousiast dat hij aangaf graag nog een keer terug te willen komen. Ook uit het onderzoek van bestuurslid Gert Schouten onder de trouwe volgelingen van de CRZ, bleek de ras-performer Van Dis mateloos populair.

Van Dis zal worden geïnterviewd door Patrick van Hees. Met ook nog een verrassend voorprogramma zorgt de Culturele Raad weer voor een boeiende avond.

Adriaan van Dis is winnaar van de Libris Literatuurprijs en kreeg de Constantijn Huygens-prijs voor zijn gehele oeuvre. Zijn nieuw verschenen boek KLIFI, met als ondertitel Woede in de Republiek Nederland, staat momenteel op nummer 3 van de bestsellerlijst. Van Dis: ‘Ik heb er zin in om weer op te treden en dan ook nog voor het prettige publiek van de Culturele Raad’.

Entree € 15,- p.p. inclusief een duivekater van Bakkerij Verhagen uit Westzaan, af te halen bij Cultureel Centrum Bullekerk.

Kaarten zijn te bestellen via info@crzaanstad.nl of via crzaanstad.nl.

Foto: Idelette Bos

Meer informatie
  • Begint om
    27/11/2021 20:30
  • Deur open
    27/11/2021 22:00