Alexander Broussard & Friends: The Story of Barbra Streisand

In deze unieke voorstelling neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, het woelige leven, de indrukwekkende carrière en het imposante oeuvre van Barbra Streisand, vertolkt door Saskia Schäfer. In de sfeervolle voorstelling kunt u alle grote successen verwachten. Extra leuk is misschien wel dat Barbra ook nog wel wat mooie duetten heeft opgenomen, dus Alexander zult u wellicht ook nog horen zingen.

Saskia Schäfer
Van “Evita” tot “Anastasia”, van “Elisabeth” tot The “Beauty And The Beast”: Saskia Schäfer heeft een indrukwekkende staat van dienst in de grootste musicalproducties op de grootste podia van Europa. Saskia is echter een alleskunner en met haar fabuleuze techniek en heldere sopraan, behoort zij tot het selecte groepje topzangeressen die het werk van Streisand aan kunnen.

Alexander Broussard (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s, De Corona’s e.v.a.) keerde in juni, één dag na de lockdown, al meteen terug op de podia met zijn solovoorstelling “Alexander Broussard speelt Billy Joel” waarin hij niet alleen als musicus, maar ook als boeiend verhalenverteller hoge ogen gooide bij het publiek. Omdat hij zo vaak na afloop van de shows te horen kreeg dat juist die achtergrondverhalen zo’n leuke extra dimensie aan de show geven, besloot Alexander om dat concept uit te breiden naar een hele serie. “The Story Of…” dus!

Luister HIER naar Saskia’s versie van “Memory”.

Meer informatie
  • Begint om
    19/06/2021 20:00
  • Deur open
    19/06/2021 19:00