Alexander Broussard & Friends: The Story of Elvis Presley

In deze unieke voorstelling neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, het woelige leven, de indrukwekkende carrière en het imposante oeuvre van Elvis Presley, vertolkt door Johnny E. Elvisvertolker Johnny E. zal de verhalen en anekdotes van Alexander illustreren met de mooiste muziek van Presley. Zowel de grote hits, als het iets onbekendere werk. Al is er van dat laatste bij de koning van de Rock and Roll natuurlijk niet veel.

Johnny E. is niet alleen bekend om zijn werk met grote coverbands zoals De Corona’s of The Clarks, hij was ook de spil in een echte Elvis Presley Tribute Show, met alles erop en eraan. Johnny kroop in de huid van alle imago’s die Elvis tot zo’n icoon gemaakt hebben én beheerst het repertoire van The King als geen ander.

Alexander Broussard (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s, De Corona’s e.v.a.) keerde in juni, één dag na de lockdown, al meteen terug op de podia met zijn solovoorstelling “Alexander Broussard speelt Billy Joel” waarin hij niet alleen als musicus, maar ook als boeiend verhalenverteller hoge ogen gooide bij het publiek. Omdat hij zo vaak na afloop van de shows te horen kreeg dat juist die achtergrondverhalen zo’n leuke extra dimensie aan de show geven, besloot Alexander om dat concept uit te breiden naar een hele serie. “The Story Of…” dus!

Luister HIER naar Johnny E.’s versie van “In The Ghetto”.

Meer informatie
  • Begint om
    06/08/2021 20:00
  • Deur open
    06/08/2021 19:00