Astrid Cattel – ECHT

De bevlogen programmamaakster Astrid Cattel brengt een warme persoonlijke theatervoorstelling die je kunt omschrijven als chique charmant amusement. Ze deelt haar positieve energie, verbazing en emotie met haar publiek en gaat daarbij haar gevoelige karakter niet uit de weg. In deze goudeerlijke voorstelling, mét zelfspot, neemt zij haar luisteraars mee in haar eigen dagelijkse gewoonste en ongewoonste levenssituaties. Want, hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen? Het leven is te kort om daar niet een middag of avond bij stil te staan.

Astrid heeft haar eigen teksten en muzieknummers in deze voorstelling bijeen gebracht. Ze wordt begeleid door haar vaste pianist.

Wordt het niet eens aanpaktijd voor het ontdingen in ons hoofd?
Waarom zijn mannen veelal korter van stof dan vrouwen?

Astrid Cattel
Actrice/presentatrice Astrid Cattel heeft in het Gooi een eigen jeugdtheaterschool gehad en is sinds 10 jaar de vaste stand-in van Irene Moors bij het RTL4-programma De TV-Kantine. Astrid is ook bekend van haar hommage aan Toon Hermans, die zij in de theaters brengt met Maurice Hermans, de zoon van Toon.

12/03/2021 20:00
    12/03/2021 19:00