Big Band Festival

Zaterdag 30 oktober is er weer een Big Band Festival in de Bullekerk. Het vorige Big Band Festival is alweer twee jaar geleden: de hoogste tijd voor weer een festival met deze heerlijke muziek.

Vier Big Bands op één avond
Er komen maar liefst 4 Big Bands: de Blue Tone Big Band, de Schoorlse Big Band en twee jeugd Big Bands onder leiding van Lorenzo Minaca. Dat belooft een heel gezellige avond te worden!

Blue Tone Big Band
De Blue Tone Big Band werd in de nadagen van de “golden age of the big bands”  opgericht en 70 jaar later bestaat de band nog steeds. De band houdt de combinatie van big band muziek en entertainment in ere. De band staat onder leiding van Bart Tuinman, een gerenommeerd trompettist met jarenlange ervaring als musicus, bandleider en entertainer. Bart weet als geen ander de orkestleden te inspireren en het publiek te vermaken. De optredens van de Blue Tone Big Band zijn altijd een plezier om naar te luisteren en te kijken.

Lukt het bestellen niet? Probeer het op een ander apparaat of stuur een mail naar reserveren@bullekerk.nl

30/10/2021 20:00
    30/10/2021 19:00