Fadango: Fado & Tango – ‘Embrace’

Hot & Spicy & Melancholy in one concert

Laat je verleiden door de ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis die de ziel raakt en de zon laat schijnen! Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado, die op eigenzinnige wijze samenvloeit met de sensuele Argentijnse tango en andere swingende latin stijlen. Juist deze grensoverschrijdende interpretatie maakt dit gepassioneerde ensemble bijzonder rijk.

In prachtige composities bezingt Jeannine Flores vol vuur en hartstocht de pieken en dalen van het leven en neemt haar publiek mee naar de tangosalons van Buenos Aires en de kroegen van Lissabon. De musici die deze veelzijdige  zangeres  temperamentvol begeleiden, behoren tot de top binnen het genre. Dat alles maakt Fadango tot een hartverwarmende sensatie, die naar meer smaakt!​

Muzikanten:
Jeannine Flores betovert haar publiek met haar warme, temperamentvolle stem. Zij vuurt met haar zang en dans de virtuoze gitarist Mirek Walton aan.  Gerard van Duinen zorgt op zijn bandoneon voor het vuurwerk bij de mooie, donkere sfeer van de contrabas van Suze Stiphout. Zij brengen eigen composities en nummers ten gehore van o.a. Astor Piazzolla, Cristina Branco, Madradeus en Amália Rodrigues.

Meer informatie
  • Begint om
    13/11/2021 20:00
  • Deur open
    13/11/2021 19:00