Klankconcert door Ruth Pos & Friends – oktober

De klankconcerten van Ruth Pos zijn een verademing en je komt er helemaal tot rust. De klankconcerten van Ruth Pos zijn meer dan genieten alleen. Een klankconcert is een cadeau aan jezelf. Het is een uitermate geschikte manier om spanningen los te laten, gedachten te stoppen of te verminderen. Klanken kunnen blokkades opheffen, spanningen verminderen en brengen je in een diepe ONTspanning. Ze masseren je lichaam als het ware. Maar ze kunnen je lichaam ook stimuleren om jezelf te helen, je chakra’s te openen. Je kunt er zo ontspannen van raken dat je helemaal van de wereld lijkt te zijn.

Klanken zijn trillingen. Elke klank heeft zijn eigen trilling en dus weer een eigen effect op je lichaam. Hierdoor kan er een zelfhelende effect optreden. De instrumenten (gongs, klankschalen, hang en handpans, stem,bellen, ratels, sjamanendrums, etc.) helpen hierbij.

Bij een klankconcert mag je liggen of zitten. Neem zelf een matrasje, dekentje slaapzak of kussentje mee als je wilt liggen. Elke laatste donderdag van de maand wordt er een klankconcert georganiseerd.

Met Carola van de Ven en Nikai de Best.

Lukt het bestellen niet? Probeer het op een ander apparaat of stuur een mail naar reserveren@bullekerk.nl

Meer informatie
  • Begint om
    28/10/2021 19:30
  • Deur open
    28/10/2021 19:00