Marlous Lazal & Kwartet – Adempauze

In haar concert ‘Adempauze’ neemt Marlous Lazal je mee in haar herinneringen aan verre reizen, maar ook in de schoonheid van Nederland dichtbij huis. Ze bezingt het persoonlijke verhaal van haar moeder met Alzheimer, en laat daarna een swingende samba klinken. Maar we gaan zeker ook via Buenos Aires naar het Spaanse strand, om uiteindelijk met Leonard Cohen een zen-moment te beleven.

Marlous Lazal woonde en werkte in Spanje en Zuid Amerika, maakte twee Spaanstalige albums met Argentijnse tangomuziek en zong op grote podia: van het Concertgebouw in Amsterdam tot aan de Mercado de la Abundancia in Montevideo.

Marlous maakte met Jeroen Zijlstra het programma ‘Berichten van zee’, als hommage aan de scheepsarts en dichter Jan Jacob Slauerhoff. Een groot deel van haar teksten schreef ze in samenwerking met Rob Chrispijn.

De laatste jaren zingt ze haar eigen Nederlandstalige chansons met haar kwartet topmuzikanten. Haar nieuwe theaterconcert ‘Adempauze’ is gebaseerd op haar recente EP ‘Zij van het Noorden’.

Marlous Lazal – zang
Leon Mennen – gitaar
Matias Pedrana – bandoneon
Enrique Firpi – drums en percussie
Emma Breedveld – viool

Meer informatie
  • Begint om
    23/07/2021 20:00
  • Deur open
    23/07/2021 19:00