Nieuwjaarsconcert Kapiteinskoor met Laurens van Rooyen en Mark Enthoven

Nieuwjaarsconcert

Pianist en (film-)componist Laurens van Rooyen voerde in 2019 samen met het Kapiteinskoor en Mark Enthoven met veel succes de Zaanse Opera op in de Bullekerk. Corona zette een streep door de verdere samenwerkingsplannen. Tot nu toe. Een drietal concerten staat op stapel voor 2022 in de Bullekerk, te beginnen met een bruisend Nieuwjaarsconcert.

U hoort muziek uit alle windstreken: van bekende zeemansliederen tot prachtige solo’s van Laurens van Rooyen en muziek uit de Amsterdamse Jordaan. Na afloop nodigen wij u uit met de musici een glas champagne te heffen op een voorspoedig, gezond en muzikaal 2022!

M.m.v.:
Kapiteinskoor, pianist Laurens van Rooyen, accordeonist Daan de Groot en zanger Mark Enthoven.

Laurens van Rooyen behoort tot de legendarische groep pianisten die wereldhits scoorden met eigen composities voor piano en orkest. Hij componeerde filmmuziek en universele songs die wereldwijd de aandacht trokken, zoals Just a Simple Lovesong en Imaginary landscapes. Met veel plezier maakt hij zijn rentree in de theaters met zijn kerst- en nieuwjaarsconcerten waar hij zijn nieuwe en oude werk zal laten horen.

Laurens van Rooyen en Mark Enthoven
@Eduartfotografie