Ocobar – On the road again

Ocobar is de band van Cok van Vuuren en de broers Rob Wijtman en Bart Wijtman. De formatie was eerder de huisband van het legendarische sportprogramma Holland Sport. De band reisde samen met Wilfried de Jong langs de theaters met de voorstellingen Man & Fiets en Non Stop New York. Daarnaast was Ocobar in een aantal voorstellingen van Freek de Jonge te zien, waaronder Van A naar Z en met Ricky Koole en Leo Blokhuis in Buitenstaanders en New Orleans.

Met een coronaproof-programma stappen de mannen van Ocobar in en rijden het land door, verder waar ze noodgedwongen zijn gestopt. Vol energie om er het beste van te maken. Het allerbeste. Met veel muziek en mooie verhalen. Een podium vol gitaren, bassen, een drumstel en alle andere instrumenten die in de auto passen.

Nummers van onder anderen Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival, Dr. John, The Everly Brothers, Ray Charles en The Stray Cats. Liedjes waar ze zin in hebben en songs van hun muzikale helden. Natuurlijk ontbreken de verhalen niet.

In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen, gespeeld en de zorgen worden vergeten.

Eindelijk. On The Road Again. Ze kunnen niet wachten.

Cok van Vuuren: gitaar en zang
Bart Wijtman: bas, piano en zang
Rob Wijtman: drums en zang

www.ocobar.nl

Meer informatie
  • Begint om
    26/09/2020 20:00
  • Deur open
    26/09/2020 19:00