Ruben Hoeke & Edgar Koelemeijer

Na een zeer succesvolle reeks door het land en met het vooruitzicht dat beide heren binnenkort weer de podia op kunnen met de Wild Romance en de Ruben Hoeke Band gaan Edgar & Ruben de serie afsluiten met een (voorlopig) laatste optreden in de Bullekerk. Diegenen die er vorige zomer bij waren, weten waar we het over hebben.

Wild Romance, Ruben Hoeke Band, Thé Lau, Drukwerk, Roberto Jacketti & the Scooters, Jan Akkerman, David Bowie-Undercover… Naast ontelbare bands, samenwerkingsverbanden en sessies speelden deze twee gedreven muzikanten met vrijwel iedereen uit het Nederlandse pop- en rockcircuit. Opgeteld hebben ze een paar miljoen muzikale kilometers afgelegd en meer dan 3000 optredens in binnen- en buitenland op hun naam staan. Beiden speelden met grote namen en nu gaan ze samen op tour!

Laat je meevoeren door dit unieke, intieme optreden met eigen materiaal, bekende en obscure covers en talloze anekdotes. Na het optreden vindt er een interactieve ‘Q & A’ plaats en een Meet & Greet. Ruben Hoeke & Edgar Koelemeijer ‘Unlocked’: een avond in de puurst mogelijke muzikale vorm. Mis het niet!

Meer informatie
  • Begint om
    03/09/2021 20:00
  • Deur open
    03/09/2021 19:00