SPIJKERS – Au Plat Pays

Joost Spijkers brengt zijn muzikale programma ‘Au Plat Pays’, vrij naar de song van Jacques Brel. Het vlakke land waar volop ruimte is voor Joost om het leven te bezingen, samen met een paar muzikanten, in een intiem kamerconcert. Prachtige chansons uit de traditie van bijvoorbeeld Aznavour, Brel en Shaffy, maar voornamelijk liederen van zijn eigen hand.

Een krachtig en melancholisch programma waarin Joost het publiek aan de hand neemt naar zijn wereld waar gezongen en gedanst wordt alsof het leven er vanaf hangt.

Joost Spijkers
Al bijna 20 jaar is Joost een van de Ashton Brothers. Joost Spijkers’ muzikale solo-avonturen laten zien dat hij nog meer kan. Ze werden bejubeld door pers en publiek. De voorstelling Spijkers II werd bekroond met de Poelifinario prijs (in de categorie kleinkunst) en zijn song ‘Alle Seizoenen’ werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs.

‘Au Plat Pays’ heeft geresulteerd in het album ‘SPIJKERS-Iemand als jij” waarop 13 nieuwe nummers zijn te beluisteren op SpotifyiTunes en via joostspijkers.nl

Joost Spijkers – zang
Stan Mitrovic – basklarinet
Ro Krauss – altviool
Emile Visser – cello

Lukt het bestellen niet? Probeer het op een ander apparaat of stuur een mail naar reserveren@bullekerk.nl

Meer informatie
  • Begint om
    19/11/2021 20:00
  • Deur open
    19/11/2021 19:00