Tangarine

Tangarine brak door in het seizoen 2013/2014 als vaste huisband van het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’. De tweelingbroers Sander en Arnout Brinks schrijven, componeren en zingen liedjes geïnspireerd op de muziek van Simon & Garfunkel, The Beatles en Bob Dylan. De broers delen niet alleen hetzelfde uiterlijk en onafscheidelijke stembanden, maar ook de liefde voor dezelfde muziek.

In 2017 kwam er een breuk. Om privé-redenen werden de tweelingbroers uit elkaar gedreven, hun levenswegen bogen af, maar gelukkig hebben ze elkaar weer gevonden. De broers delen nu niet meer alles, maar ze delen nog wel altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium.

Middenin de vertrouwd klinkende Tangarine-liedjes worden nu zijwegen ingeslagen. De harmonie wordt opengescheurd door scherpe gitaarpartijen en struinende afdwalingen over muzikaal rotsachtig terrein. Maar nog altijd hoort u de typische blood harmony in hun tweelingzang, waardoor de twee broers zo bekend geworden zijn.

Meer informatie
  • Begint om
    15/08/2020 20:00
  • Deur open
    15/08/2020 19:00