Vivianne Cheng – Visions of Nature

Met trots kunnen we mededelen dat Vivianne Cheng bij ons gaat optreden. Zij is een van de jongste Steinway Artiesten ter wereld en trad al vele malen op in Europa en de Verenigde Staten. In de Bullekerk speelt zij een programma getiteld ‘Visions of Nature’, met werken van Beethoven, Liszt en Prokofiev. Alle werken zijn geïnspireerd op de natuur en poëzie.

Vivianne werd geboren in North Carolina en gaf daar op tienjarige leeftijd haar eerste solorecital. Sindsdien gaf zij recitals over de hele wereld. In Nederlands trad zij op in het Concertgebouw, het Wonderfeel Festival en het Naarden International Piano Festival. Nu komt ze voor het eerst naar de Bullekerk.

Vivianne krijgt lovende recensies:

“Een uitzonderlijk getalenteerde en vaardige jonge pianiste.” Gary Graffman
“Een van de meest creatieve talenten waarmee ik heb mogen werken.” Ida Kavafian
“Haar vertolking van het Beethoven Concert was van begin tot eind fantastisch. ” CVNC Arts Journal

13/02/2022 15:00
    13/02/2022 14:00