Hart voor Zaankanters Kwis

Speel mee, doneer en help Zaankanters de crisis door!

Vrijdag 29 mei om 20.00 uur vindt voor de tweede keer de ‘Hart voor Zaankanters Kwis’ plaats. Een leuke, gezellige en informele kwis waar iedereen online aan mee kan doen. Doel van de kwis is om geld in te zamelen voor Zaanse bedrijven, organisaties of kleine zelfstandigen die door de Corona-crisis zijn getroffen. De kwis is een initiatief van het platform “Wij zijn Zaankanters” en de Culturele Raad Zaanstad. Iedereen in de organisatie werkt gratis mee. Speel je ook weer mee?

Veel bekende Zaankanters
Ook nu werken weer vele prominente Zaankanters mee, zoals ex-politieagent Ellie Lust, Expeditie Robinson-winnaar en tv-kok Hugo Kennis en comedians Rayen Panday en Lenette van Dongen. Daarnaast zal u diverse betrokken Zaankanters langs zien komen, waaronder de nieuwe burgemeester van Wormerland Judith Michel de Jong, Rob Smits van Platform aan de Zaan, Marianne Minnesma directeur Urgenda en Ruben Timman van Museum of Humanity.

Live vanuit het Zaantheater
De Hart voor Zaankanters Kwis vindt plaats op vrijdag 29 mei om 20.00 uur en is te bekijken via YouTube en op www.hartvoorzaankanterskwis.nl.  ‘De Zaanse geluksprofessor’ en mede-initiatiefnemer Patrick van Hees zal samen met de Zaanse cabaretière Marjolijn van Kooten de presentatie van de kwis voor zijn rekening nemen. Dit keer vanaf het podium van de grote zaal in het Zaantheater.

Meld je aan via deze link

BullekerkZaandam

Word Vriend van de Bullekerk

Draagt ​​u de Bullekerk een warm hart toe en wilt u ons steunen in deze onzekere tijden? Word dan Vriend.
Steun de Bullekerk
Corona poster_liggend

Corona Maatregelen Bullekerk

Heeft u Corona-gerelateerde klachten of bent u herstellende daarvan: dan is betreden van de Bullekerk verboden.