Inleveractie speelgoed, laptops en tablets

Samen met de Zaanse Uitdaging en de ondernemersvereniging van het Stadshart zamelen wij speelgoed, laptops en tablets in voor minima gezinnen in de Zaanstreek. Kinderen van deze gezinnen zijn veelal niet in staat om het onderwijs thuis te volgen, dan wel huiswerk te maken.

Samen met de ondernemers van Stadshart Zaandam slaan we de handen ineen voor Zaanse gezinnen in minima-situaties. Dat gebeurt op verzoek van burgemeester Jan Hamming. Het gaat om nieuw speelgoed en goed werkende tweedehands computers (pc’s, laptops) en tablets. Deze inzamelactie loopt vanaf 9 april twee weken lang. Tussen 11.00 en 12.00 uur is het dagelijks mogelijk om de materialen te leveren in de Bullekerk, Westzijde 75, Zaandam, ingang zijde Tuinstraat.

Voor kinderen tot en met 17 jaar (categorieën 0-4, 4-8, 8-12, 12+) is behoefte aan nieuw speelgoed, (familie)spellen, puzzels (500-1000+ stukjes), (puzzel)boekjes, knutsel- en tekenspullen, krijt, springtouwen, bellenblaas en dergelijke.

Verder gaat het om goed werkende laptops en pc’s voor kinderen (basis en middelbare school) om hun schoolwerk te doen. De ICT-apparatuur wordt compleet leeggemaakt, gereset en opnieuw geïnstalleerd. Ook iPads/tablets zijn welkom voor mensen in quarantaine in diverse zorginstellingen, om tijdens de verschrikkelijke, afgesloten eenzaamheid toch contact met naasten te hebben.

U kunt tot en met woensdag 22 april spullen inleveren bij de Bullekerk, ingang zijde Tuinstraat.

Bekijk het filmpje op NH Nieuws

BullekerkZaandam

Word Vriend van de Bullekerk

Draagt ​​u de Bullekerk een warm hart toe en wilt u ons steunen in deze onzekere tijden? Word dan Vriend.
Steun de Bullekerk
Corona poster_liggend

Corona Maatregelen Bullekerk

Heeft u Corona-gerelateerde klachten of bent u herstellende daarvan: dan is betreden van de Bullekerk verboden.