Elke woensdagavond luiden wij de klokken

Elke woensdagavond om 19.00 uur luiden wij onze klokken om “een boodschap van hoop en troost” te geven voor iedereen die te maken heeft met het coronavirus. Dat gebeurde al een paar keer eerder op woensdagen na een oproep van de Raad van Kerken. “Met deze ‘klokken van hoop en troost’ kunnen kerken mensen met elkaar verbinden, over de grenzen van sociaal isolement heen”, aldus de organisatie. Vanzelfsprekend doet de Bullekerk daar aan mee. Voorafgaand aan het klokkenluiden wordt op Facebook een filmpje online gezet, met iedere keer een onderwerp wat in het teken staat van de geschiedenis van de kerk. Volg ons op Facebook en u krijgt u deze filmpjes vanzelf te zien.

oliebollen van niels

Bull-To-Go

Elk weekend kunt u bij ons terecht voor warme chocomel, een Bullewafel, soep, stoofpeertjes of Glühwein. Alles glutenvrij.