Elke woensdagavond luiden wij de klokken

Elke woensdagavond om 19.00 uur luiden wij onze klokken om “een boodschap van hoop en troost” te geven voor iedereen die te maken heeft met het coronavirus. Dat gebeurde al een paar keer eerder op woensdagen na een oproep van de Raad van Kerken. “Met deze ‘klokken van hoop en troost’ kunnen kerken mensen met elkaar verbinden, over de grenzen van sociaal isolement heen”, aldus de organisatie. Vanzelfsprekend doet de Bullekerk daar aan mee. Voorafgaand aan het klokkenluiden wordt op Facebook een filmpje online gezet, met iedere keer een onderwerp wat in het teken staat van de geschiedenis van de kerk. Volg ons op Facebook en u krijgt u deze filmpjes vanzelf te zien.

BullekerkZaandam

Word Vriend van de Bullekerk

Draagt ​​u de Bullekerk een warm hart toe en wilt u ons steunen in deze onzekere tijden? Word dan Vriend.
Steun de Bullekerk
Corona poster_liggend

Corona Maatregelen Bullekerk

Heeft u Corona-gerelateerde klachten of bent u herstellende daarvan: dan is betreden van de Bullekerk verboden.