Mini-boekenmarkt Historische Vereniging Zaandam

Een viertal vrijwilligers van de Vereniging Historisch Zaandam komen wekelijks bijeen in de Bullekerk voor het beheren van de Zaanse boekencollectie en inrichten van een Zaanse beeldbank. Om hier wat meer over te vertellen organiseren zij op dinsdag 26 oktober van 10.00 tot 12.00 uur een inloop-ochtend waarbij ontmoeting centraal staat. Tevens is er dan een mini-boekenmarkt waarbij dubbele boeken uit de collectie voor een zacht prijsje in de verkoop zijn. En natuurlijk is hier de unieke fotokalender 2022 met foto’s van oud Zaandam van Chris en Wim Krijt te koop.

Kom gerust vrijblijvend kijken of er iets van uw gading bij is. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Tip: Neem wat muntgeld mee, want u kunt niet bij ons pinnen!

Bullekerk toren

Kaartverkoop nieuwe seizoen Bullekerk gestart

Weer veel mooie concerten met tributes , intieme luisterconcerten, koormiddagen en dansavonden.