Pinksterzaan

De viering van de overwinning op de Spanjaarden tijdens de 80-jarige oorlog is traditiegetrouw op 3e Pinksterdag. Daar is een heel programma van gemaakt met muziek, interviews, verhalen, soldaten en filmpjes, live vanuit de Bullekerk. Kijk gratis via pinksterzaan.nl.

Ook hebben we een 3 tal fietstochten van 30-40-50 km voor u uitgezet die u die dag kunt rijden. Mail naar: info@bullekerk.nl en vermeld welke afstand u graag wilt rijden.

Tussen 12:00 en 20:00 uur is ons terras open en kunt u genieten van Spaanse wijn en natuurlijk wat Spaanse tapas hapjes. Een start of finish is er niet en het moment van vertrek vanaf u huis bepaalt u zelf.

Van 19:00 tot 21:00 uur is er een live-uitzending over Pinksterzaan vanuit de Bullekerk. Kijk gratis via pinksterzaan.nl.

Spaans Benauwd Tour_website

Spaans Benauwd Tour

Tijdens de Pinksterdagen kunt u de "Spaans Benauwd Tour" fietsen of wandelen. Mét tussenstops bij 6 collega-horecabedrijven.