Saense School voor beeldende kunst

Na alle coronaperikelen zijn wij blij dat wij weer langzaam kunnen opstarten met lessen in de Bullekerk. We beginnen voorzichtig op donderdagochtend 9 september 2021 om 9.30 uur in de kosterij van de Bullekerk (zij-ingang aan de Parkstraat).

Aanmelden kan via info@saenseschool.nl of 06-16807659 (Marijke Habernickel).

Marijke Habernickel is met haar Saense School voor Beeldende Kunst een van de gebruikers van het Cultureel Centrum. Na haar doctoraal examen Sociale Pedagogiek werkte ze met veel enthousiasme en succes in de gezondheidszorg. Op basis van deze opgebouwde kennis en ervaring heeft zij een eigen leermethode ontwikkeld: “de 5 beeldelementen in beeld“.

Deze leermethode is opgebouwd uit vijf modules, waarin een basis wordt gelegd hoe je een krachtig beeld kan maken, hoe je kunt spelen met kleur, met licht en donker en hoe je een mooie compositie kunt maken. Een veelvoud van technieken komen in deze leermethode aan bod. Hierin wordt aandacht besteed aan schilderen zoals de oude meesters, de impressionisten en de COBRA-groep. Er is veel persoonlijke aandacht en het plezier voor het schilderen staat bovenaan. Wilt u het een keer proberen? Kom gerust een keer kijken.

Voor meer informatie kun je kijken op www.saenseschool.nl of bel even met Marijke 06-16807659. Je kunt je vanaf nu opgeven via info@saenseschool.nl.

 

Het laatste nieuws
Bullekerk toren

Kaartverkoop nieuwe seizoen Bullekerk gestart

Weer veel mooie concerten met tributes , intieme luisterconcerten, koormiddagen en dansavonden.
Lees meer