Toren in rood, wit en blauw

Ter gelegenheid van Dodenherdenking speelde trompettist Rob Smit het Taptoesignaal vanaf de toren van de Bullekerk. Na de 2 minuten stilte speelde trompettiste Constance Pieters het Wilhelmus. Om 75 jaar vrijheid te herdenken werd de toren van de Bullekerk prachtig uitgelicht in rood, wit en blauw. Terwijl de kerktoren van kleur veranderde speelde Joshua Prins ‘We’ll meet again” van Vera Lynn vanuit een lege kerk op het orgel. Een adembenemende ervaring die we niet snel zullen vergeten. Met dank aan AVV Wormerveer voor de prachtige belichting.

BullekerkZaandam

Word Vriend van de Bullekerk

Draagt ​​u de Bullekerk een warm hart toe en wilt u ons steunen in deze onzekere tijden? Word dan Vriend.
Steun de Bullekerk
Corona poster_liggend

Corona Maatregelen Bullekerk

Heeft u Corona-gerelateerde klachten of bent u herstellende daarvan: dan is betreden van de Bullekerk verboden.