VrijdagMiddagBorrel

In de mooie maanden van het jaar is de VrijdagMiddagBorrel op ons buitenterras gezellig druk geweest. Nu de dagen guurder en korter worden gaat onze VriMiBo naar binnen.

In ons stoere onderkomen uit anno 1640 schenken wij een goed glas wijn, een lekker biertje of een ander drankje. Met een kaas / worst plankje erbij, een bittergarnituur of een mediterrane verrassing. Ook in de gure maanden pakken wij gezellig door. Met livemuziek door Robert Vethaak.

Reserveren is verplicht.
Dit kan gemakkelijk en eenvoudig via info@bullekerk.nl. Vermeld daarbij het aantal personen en het moment dat u wilt komen. En weet al wat u wilt proeven: geef dat dan direct aan. Dan houden wij daar rekening mee.

We mogen in deze periode maar een beperkt aantal personen ontvangen, dus reserveer tijdig!

Bullekerk toren

Kaartverkoop nieuwe seizoen Bullekerk gestart

Weer veel mooie concerten met tributes , intieme luisterconcerten, koormiddagen en dansavonden.