Word jij ook een steengoed beeld!?

Al vele jaren vormen levende standbeelden dé trekker in dorp en stad. Zo ook in Zaandam, waar in het weekend van 7 en 8 oktober voor de eerste keer het Leve(n)de Beeldenfestival gaat plaatsvinden. Het wordt een groots spektakel, want vele (inter)nationale professionals, (wereld)kampioenen èn kids statues maken daar hun opwachting. Er zullen dan ook weer duizenden bezoekerslangs alle beelden schuifelen. Jij kunt daar bij zijn en zelf als levend standbeeld je kunsten presenteren!

Doe mee aan de workshop op 19 juni en laat je stilstaande kunsten zien aan duizenden mensen. De workshop is bedoeld voor kids en amateurs. De workshop is gratis en je hoeft geen  ervaring te hebben. Lijkt het je leuk? En ben je ouder dan 8 jaar? Gewoon inschrijven dan. En misschien word je wel een bekende artiest!

Beginnende én gevorderde levende standbeelden kunnen van een echte professional leren hoe jij je al snel een écht levend standbeeld kunt voelen. De prof verklapt de kneepjes van het vak: hoe je het beste stil kunt staan, waar je rekening mee moet houden, wat je moet doen met mensen die je proberen aan het lachen te brengen en, omgekeerd, hoe je je publiek aan het lachen kunt krijgen. Daarnaast krijg je een heleboel tips and tricks: hoe je kleding kunt maken en op kleur kunt krijgen en hoor je alles over hoe je je het mooist kunt schminken. Geef je op vóór 1 juni!

Meer informatie en opgeven vóór 1 juni kan via info@worldlivingstatues.nl of 026 – 3635084.

Lees meer op: www.worldlivingstatues.nl

Het laatste nieuws
Bullekerk toren

Kaartverkoop nieuwe seizoen Bullekerk gestart

Weer veel mooie concerten met tributes , intieme luisterconcerten, koormiddagen en dansavonden.
Lees meer