World Living Statues Festival Zaandam

In het weekend van 7 en 8 oktober wordt voor de eerste keer het Leve(n)de Beeldenfestival gehouden in Zaanstad. Het wordt een groots spektakel,  met internationale professionals, wereldkampioenen èn kids statues!

Vrijdag 7 oktober – Statues by Night: Meet the champions

Statues by Night: Meet the Champions is dé spetterende opening van het festival. Een keur aan wereldkampioenen maakt speciaal voor de gelegenheid haar opwachting. Je wordt getrakteerd op een overweldigend mooi en innovatief optreden van een stoet aan levende beelden in de donkere avond. De deelnemers laten hun succesvolle en prijswinnende creatie op theatrale wijze laten zien. Via een vooraf vastgestelde route wandel je door het centrum van Zaandam en vergaap je je aan de meest magnifieke en vreemde creaties. Statues by Night is betoverend, verrassend en zet de veelbelovende toon voor de rest van het festivalweekend.

Zaterdag 8 oktober – Leven(de) beelden met profs en kids

Op de zaterdag van het evenement krijgt aanstormend talent alle ruimte om het podium op straat te veroveren. Zowel de jeugd die niet eerder in aanraking is geweest met theater als de inmiddels fanatieke uitdagers van de oudere garde, wordt de kans geboden hun kunsten te vertonen.

Echte bekende Zaanse beelden worden verbeeld door (inter)nationale professionals. Deze dag staat daarmee in het teken van de overdracht van kennis, expertise en enthousiasme en is daarmee onmisbaar voor je volledige World Living Statues Festival-experience!

www.worldlivingstatues.nl

Het laatste nieuws
Trijntje Jans Festival

Trijntje Jans Festival

Zaterdag 27 augustus organiseren wij een “Trijntje Jans Bulle-bier festival” op het voorplein van de Bullekerk.
Lees meer