This is DO: A trip down memory lane -> tickets

Wat als je op 19-jarige leeftijd de wereld over gaat met je allereerste hit? Als de wereld aan je voeten ligt, maar je voeten eigenlijk nog niet weten welke stappen ze moeten zetten? Grootse kinderdromen in een grote mensen wereld.

In deze muziekvoorstelling neemt DO je mee op reis over gouden bergen en door diepe dalen, van stretch-limousines en champagne tot aan de bijna fatale botsing in een tweedehands Fiat 500 zonder remmen. Het onzekere leven van een artiest gaat niet over rozen al staat je huis ermee vol!

DO was de allereerste Maria in The Passion, ontroerde menigeen met haar vertolking van ‘Zeg me dat het niet zo is’ (Frank Boeijen) en was meerdere keren te gast bij bij de Beste Zangers van Nederland. Van het eerste liedje dat ze ooit zong tot aan de dromen die nog voor haar liggen.

Tijdens dit concert zingt DO onder begeleiding van haar vaste muzikanten 25 songs, met ieder z’n eigen anekdote die staan voor bijna 25 jaar in het vak. Met inspiratiebronnen als Donny Hathaway, Stevie Wonder, Whitney Houston maar ook Tom Waits, John Mayer, Lizz Wright, Ibrahim Malouf, Barbra Streisand, Emily King, Lianne LaHavas, Billy Holiday, Sarah Vaughan worden haar muzikale keuzes in de breedste zin van het woord beïnvloed.

Kom luisteren en genieten van de bekende hits zoals ‘Heaven’, ‘Hij gelooft in mij’, ‘Voorbij’ en nog nooit eerder live gespeelde stukken van haar debuut- en tweede album. Kortom een echte ’trip down memory lane’.

Dit is een zitconcert.

Tickets: € 25 (+ € 1,00 reserveringskosten)
Aan de deur: € 26,00

Details
 • Startdatum
  02/06/2024 15:00
 • Einddatum
  02/06/2024 16:30
Details
 • Startdatum
  02/06/2024 15:00
 • Einddatum
  02/06/2024 16:30